Dansk Revision
Flere ydelser

Revision skal gavne og sikre mere værdi til dig og din virksomhed. Du får sikkerhed for at dine tal stemmer, undgår kedelige overraskelser og opnår større tillid hos dine samarbejdspartnere – ikke mindst i den finansielle sektor og hos myndighederne.

Vi har stor erfaring med revision i ejerledede anparts- og aktieselskaber, ligesom boligselskaber og halvoffentlige selskaber benytter vores tjenester.

Dansk Revision
Vores kunder

Nogle af vores kunder ejer mindre virksomheder, andre er større. Mange er ejerledet og er enten iværksætterstartet eller familiebåret.

Samlet set har vi tæt på 1000 virksomheder fra stort set alle brancher. Vi elsker mangfoldigheden og variationen – og dyrker evnen til at sætte os grundigt ind i den enkelte virksomheds særlige forhold og udfordringer.

Generationsskifte

Generationsskiftet har mange aspekter. Økonomiske, praktiske og følelsesmæssige. Uanset om der overdrages til familie eller helt udefrakommende købere. 

Vi kan hjælpe med at gøre afhændelsen af din virksomhed så smidig og profitabel som muligt  – også så dine efterfølgere, køberne, har gode fremtidige vilkår og en økonomisk ro til at fortsætte dit livsværk.

Køb og salg af virksomhed

Har du fundet en virksomhed som passer i din optik og som kræver et gennemgående eftersyn inden du skriver under på aftalen? En grundig ”due diligence” som afdækker virksomhedens problemstillinger og giver forståelse for de risici der måtte være ved et køb? Eller ønsker du at sælge dit livsværk bedst muligt og uden problemer? 

Med 30 års tilstedeværelse i dansk erhvervsliv har vi bistået ved mange virksomhedshandler på begge sider af bordet.

Vi finder ”hullerne i suppen” og lægger grunden til en effektiv og gnidningsfri handel. Så kan du nemlig komme videre.

Start-up

Er du startet– eller står du foran at skulle starte egen virksomhed og vil du møde nogen som kan hjælpe dig med en effektiv økonomiløsning med værdiskabende råd undervejs? 

Vi understøtter digitale regnskabsværktøjer som på en overskuelig og let måde giver dig luft i hverdagen, så du kan koncentrere dig 100% om at vækste din nye virksomhed. 

Vi har stor erfaring med iværksættere og rigtig mange er glædelig vis stadig kunde hos os – nu blot som større virksomheder.

Likviditetsbudget

Vigtigheden af likviditetsplanlægning kan ikke overdrives.

Sikring af den til enhver tid fornødne likviditet er et must for at drive en sund forretning, og et område som vi har stor erfaring med.  

Vi bistår dig desuden gerne i forhandlinger med dine finansielle samarbejdspartnere.

Det er meget vigtigt for mig at have en revisor, der har et indgående kendskab både til mit firma og til mig som person – og det har Charlotte Danielsen. Hun gør mig tryg, og det er en tryghed, der betyder meget for mig.

Herudover er Charlotte fagligt dygtig. Blandt andet gjorde hun en stor indsats, da jeg skulle sælge min tidligere forretning til en kapitalkæde. Hun finder også svar på nogle af de spørgsmål, som falder lidt uden for en revisors almindelige arbejdsområde – og så forklarer hun tingene i et sprog, jeg forstår.

Gitte Worm, Optiker
Din Optiker, ApS

Fra første møde kompetent rådgivning. God kontakt og forståelse for specielle behov indenfor fag. Nem at få fat i, god til sparring og løsninger af opgaver. Forståelig gennemgang af virksomhedens regnskaber. God, brugbar dokumentation der holder alle krav som stilles. Kan anbefales.

Asger Paulsen, Speciallæge

Jeg har kendt Kim Melin i mange år, og han har været min revisor, siden jeg etablerede virksomheden for 15 år siden.

Han har været med i både vanskelige og gode år, fx var han en meget stor hjælp under finanskrisen, da banken krævede, at vi tilrettede vores aktiviteter.

Det giver mig en tryghed, at jeg kender min revisor godt, og jeg ved, at jeg ikke bare er et nummer i rækken. Jeg stoler 100 procent på Kim, og han er altid med ind over, når vi fx skal investere i nyt materiel.

Rico Christensen, Indehaver
Rico’s TV Inspektion A/S

Kender du de nye regler for
iværksættere?
Tilmeld nyhedsbrev…

..og hør hvordan

Book et møde

Sådan starter vores nye samarbejde

  1. Du sender en email til info@danskrevision.dk, ringer til 59434800 eller udfylder kontaktformularen til højre
  2. Vi kontakter dig hurtigst muligt, gerne inden for 24 timer, for en mødeaftale
  3. Vi sætter kaffen over til en times gratis gennemgang af din virksomheds forhold – og en snak om perspektiverne i et samarbejde
  4. Vi udfærdiger et tilbud ud fra de oplysninger, vi har noteret
  5. Du modtager tilbudet og svarer
  6. Først hér starter vores samarbejde for alvor. Vi glæder os!