Du kan give dine medarbejdere skattefrie oplevelsesgavekort på 1.200 kroner

Du får nu mulighed for at give dine medarbejdere et skattefrit gavekort til oplevelser. Det sker på baggrund af et ønske om at sætte gang i oplevelsesindustrien efter et 2020 præget af begrænsninger og omsætningsnedgang som følge af Covid-19 – Corona.

 

Også julefrokosten og/eller andre sociale arrangementer blev afholdt væsentligt anderledes eller måske endda aflyst, og derfor sætter Folketinget nu ind med en gave til dine medarbejdere og oplevelsesindustrien.

I Finansloven er der således afsat 250 millioner kroner til støtte til den danske oplevelsesøkonomi, og det er her, at gavekortet kommer ind i billedet. I 2020 kunne du som arbejdsgiver give de vanlige fysiske gaver skattefrit for op til 1.200 kroner, mens gaver i form af gavekort skulle beskattes. Dette med undtagelse af gavekort med en begrænset anvendelse. Disse måtte dog stadig ikke overstige værdien af 1.200 kroner. Dette beløb er i øvrigt uændret i 2021.

Det nye er, at du nu yderligere kan forære et gavekort for en værdi af op til og med 1.200 kroner, uden at medarbejderen beskattes af beløbet. Det er dog et krav, at gavekortet ikke kan ombyttes til kontanter, samt at det gives til hotelophold, restauranter, forlystelser, teater, biograf etc.

Du kan give gavekortet i perioden fra 1. januar 2021 og til og med 31. december 2021. Har du givet, eller giver du, gavekortet efter denne periode, gælder de almindelige regler for gaver til medarbejdere.

Du har altså mulighed for at give dine medarbejdere for 2.400 kroner gaver i år.

Du kan læse mere om de almindelige gaveregler her eller kontakte din revisor.

Book et møde

Sådan starter vores nye samarbejde

  1. Du sender en email til info@danskrevision.dk, ringer til 59434800 eller udfylder kontaktformularen til højre
  2. Vi kontakter dig hurtigst muligt, gerne inden for 24 timer, for en mødeaftale
  3. Vi sætter kaffen over til en times gratis gennemgang af din virksomheds forhold – og en snak om perspektiverne i et samarbejde
  4. Vi udfærdiger et tilbud ud fra de oplysninger, vi har noteret
  5. Du modtager tilbudet og svarer
  6. Først hér starter vores samarbejde for alvor. Vi glæder os!