Dansk Revision
Økonomisk rådgivning

Hos Dansk Revision i Holbæk, Odsherred og Ballerup er vi ikke bare din revisor – vi er også din økonomiske rådgiver og sparringspartner.

Vores drøm er at hjælpe dig med at få din virksomhed til at vækste og udvikle sig bedst muligt. 

Vores tilgang til din virksomhed vil desuden altid være helhedsorienteret, og for at hjælpe dig bedst muligt, sætter vi en ære i at kende og forstå din virksomhed, dine ambitioner og dine potentialer. 

På den måde kan vi rådgive dig i forhold til at træffe de beslutninger, der skaber størst værdi for dig og din virksomhed.

Vi sidder klar til at rådgive dig.
Er du alligevel i tvivl?

Der er mange situationer, hvor kompetent , økonomisk rådgivning er vigtig.

Overvejer du fx et generationsskifte? Er du iværksætter med behov for sparring i opstarten?
Eller synes du bare at din virksomhed trænger til et økonomisk servicecheck?

Det er en fordel at vide hvordan din økonomi ser ud, og hvad din virksomhed er værd, før du tager din næste store beslutning.

Kontakt os i dag – vi er klar til at fortælle om de muligheder, som et samarbejde med os åbner op for.

Kerneværdier

Hos Dansk Revision udmærker vi os ved at sikre, er du aldrig er – eller føler dig som – endnu et nummer i køen. Vi yder positiv særbehandling til alle vores kunder! Lille som stor.Vi har tre kerneværdier, som vi altid bringer med ind i vores rådgivning, og som du derfor altid vil opleve at blive mødt med:

Nærvær

Vi ved, at tryghed og tillid er to afgørende faktorer i et stærkt samarbejde.

Vi går derfor helhjertet ind i arbejdet med dig og din virksomhed, og vi sætter en ære i at forstå begge dele og altid møde dig i øjenhøjde.

Du vil altid blive mødt af din personlige rådgiver, der er velforberedt og kan huske dine udfordringer, problemstillinger, drømme og ambitioner.

Faglighed

Vi er fagligt stolte, søger altid den seneste viden og har altid fingeren på pulsen. Vi arbejder kun efter de højeste internationale standarder, og vi arbejder hårdt for at være den bedst mulig revisor for dig.

Du kan altid forvente, at vores rådgivning bygger på tilegnelse og et ønske om at skabe værdi for dig og din virksomhed.

Engagement

Vi er sikre på, at vi yder den bedste hjælp, når vi tænker proaktivt og involverer os i din forretning. Derfor kan du regne med at møde en engageret rådgiver, der har lyst til at vide mere om dig og dine ambitioner.

Vores kædenetværk og vores internationale samarbejde, giver os en indgående viden om stort set alle brancher, og dermed også lige præcis dine særlige udfordringer og potentialer.

Lyder det som noget for dig?

Læs mere om de områder
Vi rådgiver indenfor

Har du brug for hjælp?

Vi tilbyder et uforpligtende og gratis møde på op til 1 time, og vi glæder os til at møde dig.

Du er velkommen til at kontakte os!

Charlotte Danielsen har fulgt os i mange år, og jeg synes, at både samarbejdet og tonen mellem os er rigtig god. Charlotte og hendes kollegaer er søde til at vende hurtigt tilbage, når vi har spørgsmål, og hun har fuld forståelse for, at vi nogle gange kan have brug for at få tingene forklaret to gange.

Det giver stor tryghed, at Charlotte kender vores firma rigtig godt. Hun får indimellem kendskab til følsomme oplysninger om både os og firmaet, så det betyder meget for os at have en revisor, vi har fuld tillid til.

Steen Olesen, Indehaver
Vig Lyngs VVS Aps

Jeg køber og sælger virksomheder og er meget tryg ved den sparring, jeg får af Henrik Brusgaard. Han rådgiver mig om investeringer, sambeskatning, selskabskonstruktioner og andre opgaver i forbindelse med forretningsudvikling.

Jeg får altid nogle svar og råd, som er til at forstå – Henrik er helt nede på jorden. Samtidig har han et stort netværk, som han gerne vil bringe i spil. Han er god til at skabe kontakt til interessante personer og bringe relevante emner på banen, når en virksomhed er til salg, eller hvis jeg ønsker at afhænde en virksomhed.

Dan Skau, Indehaver
VVS Installatør Poul Christensen A/S
Samt flere andre virksomheder

Gert Jensen fra Dansk Revision har været min revisor, lige siden jeg overtog firmaet i 2003. Han var dengang revisor for den tidligere ejer af Agroparts, men opførte sig virkelig fint over for mig under handelen, selv om jeg jo reelt var modpart. Og så valgte jeg ham frem for den revisor, jeg havde brugt indtil da.

For mig handler det om tillid. Gert og jeg har været på bølgelængde fra dag ét, og tilliden er kun blevet styrket gennem årene. Jeg kan stole på, at det han siger og gør, er korrekt. Og jeg kan altid få fat i ham, når jeg har brug for hans hjælp.

Jan Kaiser, indehaver
Agroparts ApS

Kender du de nye regler for
iværksættere?
Tilmeld nyhedsbrev…

..og hør hvordan

Book et møde

Sådan starter vores nye samarbejde

  1. Du sender en email til info@danskrevision.dk, ringer til 59434800 eller udfylder kontaktformularen til højre
  2. Vi kontakter dig hurtigst muligt, gerne inden for 24 timer, for en mødeaftale
  3. Vi sætter kaffen over til en times gratis gennemgang af din virksomheds forhold – og en snak om perspektiverne i et samarbejde
  4. Vi udfærdiger et tilbud ud fra de oplysninger, vi har noteret
  5. Du modtager tilbudet og svarer
  6. Først hér starter vores samarbejde for alvor. Vi glæder os!