Dansk Revision
Regnskab

Med Dansk Revision som din partner inden for regnskab og økonomistyring frigør du fra første dag mere tid og ressourcer, som du kan bruge på din virksomheds kerneaktiviteter. Vi har en digital tilgang til bogføring så hverdagens ”tal-arbejde” går så flydende og effektivt som muligt. Det giver positive resultater. Både på omkostningerne og i sidste ende på bundlinjen.

Som noget helt særligt har vi et tæt samarbejde med Novia, tidligere Support Team, som tilbyder din virksomhed digitaliserede løsninger til den daglige administration – særligt til bogføring, men også til en række andre funktioner, som tager tid fra dine kerneinteresser i hverdagen.

Se mere om Nomias ydelser her.

Vores berettigelse som din revisor og økonomiske medspiller, er altid at sikre din virksomhed de bedste betingelser og forudsætninger i dit marked. Vores tilgang til din virksomhed er altid helhedsorienteret og bredspektret, men også med et blik for detaljen. Det er jo her djævlen ligger, som man siger…

Med Dansk Revision som din partner inden for regnskab og økonomi frigør du tid og ressourcer, som du kan anvende bedre i dine kerneområder.

Dansk revision
Vores kunder

Nogle af vores kunder ejer mindre virksomheder, andre er større.

Mange er ejerledet og er enten iværksætterstartet eller familiebåret.

Samlet set har vi tæt på 1000 virksomheder fra stort set alle brancher. 

Vi elsker mangfoldigheden og variationen – og dyrker evnen til at sætte os grundigt ind i den enkelte virksomheds særlige forhold og udfordringer.

Ønsker du at høre mere om regnskab? Kontakt os her

Jeg køber og sælger virksomheder og er meget tryg ved den sparring, jeg får af Henrik Brusgaard. Han rådgiver mig om investeringer, sambeskatning, selskabskonstruktioner og andre opgaver i forbindelse med forretningsudvikling.

Jeg får altid nogle svar og råd, som er til at forstå – Henrik er helt nede på jorden. Samtidig har han et stort netværk, som han gerne vil bringe i spil. Han er god til at skabe kontakt til interessante personer og bringe relevante emner på banen, når en virksomhed er til salg, eller hvis jeg ønsker at afhænde en virksomhed.

Dan Skau, Indehaver
VVS Installatør Poul Christensen A/S
Samt flere andre virksomheder

Charlotte Danielsen har fulgt os i mange år, og jeg synes, at både samarbejdet og tonen mellem os er rigtig god. Charlotte og hendes kollegaer er søde til at vende hurtigt tilbage, når vi har spørgsmål, og hun har fuld forståelse for, at vi nogle gange kan have brug for at få tingene forklaret to gange.

Det giver stor tryghed, at Charlotte kender vores firma rigtig godt. Hun får indimellem kendskab til følsomme oplysninger om både os og firmaet, så det betyder meget for os at have en revisor, vi har fuld tillid til.

Steen Olesen, Indehaver
Vig Lyngs VVS Aps

Jeg har kendt Kim Melin i mange år, og han har været min revisor, siden jeg etablerede virksomheden for 15 år siden.

Han har været med i både vanskelige og gode år, fx var han en meget stor hjælp under finanskrisen, da banken krævede, at vi tilrettede vores aktiviteter.

Det giver mig en tryghed, at jeg kender min revisor godt, og jeg ved, at jeg ikke bare er et nummer i rækken. Jeg stoler 100 procent på Kim, og han er altid med ind over, når vi fx skal investere i nyt materiel.

Rico Christensen, Indehaver
Rico’s TV Inspektion A/S

Kender du de nye regler for
iværksættere?
Tilmeld nyhedsbrev…

..og hør hvordan

Book et møde

Sådan starter vores nye samarbejde

  1. Du sender en email til info@danskrevision.dk, ringer til 59434800 eller udfylder kontaktformularen til højre
  2. Vi kontakter dig hurtigst muligt, gerne inden for 24 timer, for en mødeaftale
  3. Vi sætter kaffen over til en times gratis gennemgang af din virksomheds forhold – og en snak om perspektiverne i et samarbejde
  4. Vi udfærdiger et tilbud ud fra de oplysninger, vi har noteret
  5. Du modtager tilbudet og svarer
  6. Først hér starter vores samarbejde for alvor. Vi glæder os!