Dansk Revision
Regnskab

Med Dansk Revision som din partner inden for regnskab og økonomistyring frigør du fra første dag mere tid og ressourcer, som du kan bruge på din virksomheds kerneaktiviteter. Vi har en digital tilgang til bogføring så hverdagens ”tal-arbejde” går så flydende og effektivt som muligt. Det giver positive resultater. Både på omkostningerne og i sidste ende på bundlinjen.

Som noget helt særligt har vi et tæt samarbejde med Novia, tidligere Support Team, som tilbyder din virksomhed digitaliserede løsninger til den daglige administration – særligt til bogføring, men også til en række andre funktioner, som tager tid fra dine kerneinteresser i hverdagen.

Se mere om Nomias ydelser her.

Vores berettigelse som din revisor og økonomiske medspiller, er altid at sikre din virksomhed de bedste betingelser og forudsætninger i dit marked. Vores tilgang til din virksomhed er altid helhedsorienteret og bredspektret, men også med et blik for detaljen. Det er jo her djævlen ligger, som man siger…

Med Dansk Revision som din partner inden for regnskab og økonomi frigør du tid og ressourcer, som du kan anvende bedre i dine kerneområder.

Dansk revision
Vores kunder

Nogle af vores kunder ejer mindre virksomheder, andre er større.

Mange er ejerledet og er enten iværksætterstartet eller familiebåret.

Samlet set har vi tæt på 1000 virksomheder fra stort set alle brancher. 

Vi elsker mangfoldigheden og variationen – og dyrker evnen til at sætte os grundigt ind i den enkelte virksomheds særlige forhold og udfordringer.

Ønsker du at høre mere om regnskab? Kontakt os her

Det er meget vigtigt for mig at have en revisor, der har et indgående kendskab både til mit firma og til mig som person – og det har Charlotte Danielsen. Hun gør mig tryg, og det er en tryghed, der betyder meget for mig.

Herudover er Charlotte fagligt dygtig. Blandt andet gjorde hun en stor indsats, da jeg skulle sælge min tidligere forretning til en kapitalkæde. Hun finder også svar på nogle af de spørgsmål, som falder lidt uden for en revisors almindelige arbejdsområde – og så forklarer hun tingene i et sprog, jeg forstår.

Gitte Worm, Optiker
Din Optiker, ApS

Fra første møde kompetent rådgivning. God kontakt og forståelse for specielle behov indenfor fag. Nem at få fat i, god til sparring og løsninger af opgaver. Forståelig gennemgang af virksomhedens regnskaber. God, brugbar dokumentation der holder alle krav som stilles. Kan anbefales.

Asger Paulsen, Speciallæge

Hos Charlotte Danielsen har vi mødt nogle kompetencer, som vi ikke har oplevet hos vores tidligere revisorer. Der bliver fulgt op på tingene både regnskabsmæssigt og over for banken. Når vi selv har så travlt med hverdagen på kroen, giver det ro at vide, at der er styr på tallene.

Forholdet til vores revisor bygger på ærlighed og tillid, og der kommer aldrig ekstra revisor-regninger dumpende – vi betaler den pris, som er aftalt. Herudover har vi mulighed for at få hurtige svar hos Dansk Revision hver morgen mellem 8 og 9, uden at det koster ekstra – det benytter vi os af indimellem.

Lars Nielsen, indehaver
Rørvig Kro

Kender du de nye regler for
iværksættere?
Tilmeld nyhedsbrev…

..og hør hvordan

Book et møde

Sådan starter vores nye samarbejde

  1. Du sender en email til info@danskrevision.dk, ringer til 59434800 eller udfylder kontaktformularen til højre
  2. Vi kontakter dig hurtigst muligt, gerne inden for 24 timer, for en mødeaftale
  3. Vi sætter kaffen over til en times gratis gennemgang af din virksomheds forhold – og en snak om perspektiverne i et samarbejde
  4. Vi udfærdiger et tilbud ud fra de oplysninger, vi har noteret
  5. Du modtager tilbudet og svarer
  6. Først hér starter vores samarbejde for alvor. Vi glæder os!