Dansk Revision
Skat og Moms

Hvem vil betale for meget i skat og afgifter?

”Ingen!” er svaret og derfor er et af de fremmeste mål at hjælpe din virksomhed med at optimere og styre skattegrundlaget eller bare den næste momsafregning.

Skattelovgivningen ændres ofte, og som lægmand kan det være nærmest umuligt at holde sig opdateret med nye regler og procedurer. Det er vi til gengæld og bliver det for komplekst og svært, er du ikke alene. Tværtimod.

Som medlem af det landsdækkende kædesamarbejde i Dansk Revision har du tilgang til nogle af landets skarpeste skatteeksperter, som kan stille deres dygtighed og indsigt til din rådighed.

Kontakt os også gerne, for at høre mere om, hvad Dansk Revision Ballerup kan hjælpe dig med i din nuværende situation.

Vi er altid klar til at tage en snak om dine drømme og behov. 

Kontakt mig for et møde

Få en ærlig, fremsynet og løsningsorienteret rådgivning, der passer til jeres behov, ønsker og udfordringer.

Landets dygtigste skatteeksperter

Når du kontakter din lokale afdeling i Dansk Revision – hvad enten det er i Holbæk, Odsherred eller Ballerup – bliver du mødt af et team, der ved, hvad der skal til for at leve op til nye, juridiske retningslinjer indenfor skat og moms.

Som en del af kæden Dansk Revision, har vi skatteeksperter tilknyttet, der er blandt landets dygtigste – både hvad angår dansk og udenlandsk skatterådgivning. Vi kan derfor altid finde en ekspert, der ved noget om lige præcis din situation.

Hos Dansk Revision har vi fokus på stærk faglig rådgivning, der er både langsigtet og proaktiv.

Når skattelovgivningen ændrer sig, skal du derfor ikke være nervøs.

Din revisor ved, hvad vedkommende taler om, og vi er altid opdateret, når det gælder skat og moms.

Hos os er målet altid at sikre dig bedre muligheder, end du havde, før du trådte ind ad vores dør.

Som nyetableret mægler havde jeg en revisor, som jeg hurtigt blev utilfreds med, og jeg blev anbefalet i stedet at kontakte Charlotte Danielsen fra Dansk Revision. Det var en helt anden oplevelse – hende er jeg absolut tilfreds med. Hun svarer hurtigt, og hun svarer på en måde, så jeg forstår det.

Jeg har fuld tillid til Charlotte, og så er hun samtidig et venligt og sødt menneske, som det er behageligt at holde møder med.

Tina Pilegaard, Ejendomsmægler
RealMæglerne Odsherred Nord ApS

Charlotte Danielsen har fulgt os i mange år, og jeg synes, at både samarbejdet og tonen mellem os er rigtig god. Charlotte og hendes kollegaer er søde til at vende hurtigt tilbage, når vi har spørgsmål, og hun har fuld forståelse for, at vi nogle gange kan have brug for at få tingene forklaret to gange.

Det giver stor tryghed, at Charlotte kender vores firma rigtig godt. Hun får indimellem kendskab til følsomme oplysninger om både os og firmaet, så det betyder meget for os at have en revisor, vi har fuld tillid til.

Steen Olesen, Indehaver
Vig Lyngs VVS Aps

Fra første møde kompetent rådgivning. God kontakt og forståelse for specielle behov indenfor fag. Nem at få fat i, god til sparring og løsninger af opgaver. Forståelig gennemgang af virksomhedens regnskaber. God, brugbar dokumentation der holder alle krav som stilles. Kan anbefales.

Asger Paulsen, Speciallæge

Kender du de nye regler for
iværksættere?
Tilmeld nyhedsbrev…

..og hør hvordan

Book et møde

Sådan starter vores nye samarbejde

  1. Du sender en email til info@danskrevision.dk, ringer til 59434800 eller udfylder kontaktformularen til højre
  2. Vi kontakter dig hurtigst muligt, gerne inden for 24 timer, for en mødeaftale
  3. Vi sætter kaffen over til en times gratis gennemgang af din virksomheds forhold – og en snak om perspektiverne i et samarbejde
  4. Vi udfærdiger et tilbud ud fra de oplysninger, vi har noteret
  5. Du modtager tilbudet og svarer
  6. Først hér starter vores samarbejde for alvor. Vi glæder os!