Dansk Revision
Skat og Moms

Hvem vil betale for meget i skat og afgifter?

”Ingen!” er svaret og derfor er et af de fremmeste mål at hjælpe din virksomhed med at optimere og styre skattegrundlaget eller bare den næste momsafregning.

Skattelovgivningen ændres ofte, og som lægmand kan det være nærmest umuligt at holde sig opdateret med nye regler og procedurer. Det er vi til gengæld og bliver det for komplekst og svært, er du ikke alene. Tværtimod.

Som medlem af det landsdækkende kædesamarbejde i Dansk Revision har du tilgang til nogle af landets skarpeste skatteeksperter, som kan stille deres dygtighed og indsigt til din rådighed.

Kontakt os også gerne, for at høre mere om, hvad Dansk Revision Ballerup kan hjælpe dig med i din nuværende situation.

Vi er altid klar til at tage en snak om dine drømme og behov. 

Kontakt mig for et møde

Få en ærlig, fremsynet og løsningsorienteret rådgivning, der passer til jeres behov, ønsker og udfordringer.

Landets dygtigste skatteeksperter

Når du kontakter din lokale afdeling i Dansk Revision – hvad enten det er i Holbæk, Odsherred eller Ballerup – bliver du mødt af et team, der ved, hvad der skal til for at leve op til nye, juridiske retningslinjer indenfor skat og moms.

Som en del af kæden Dansk Revision, har vi skatteeksperter tilknyttet, der er blandt landets dygtigste – både hvad angår dansk og udenlandsk skatterådgivning. Vi kan derfor altid finde en ekspert, der ved noget om lige præcis din situation.

Hos Dansk Revision har vi fokus på stærk faglig rådgivning, der er både langsigtet og proaktiv.

Når skattelovgivningen ændrer sig, skal du derfor ikke være nervøs.

Din revisor ved, hvad vedkommende taler om, og vi er altid opdateret, når det gælder skat og moms.

Hos os er målet altid at sikre dig bedre muligheder, end du havde, før du trådte ind ad vores dør.

Charlotte Danielsen har fulgt os i mange år, og jeg synes, at både samarbejdet og tonen mellem os er rigtig god. Charlotte og hendes kollegaer er søde til at vende hurtigt tilbage, når vi har spørgsmål, og hun har fuld forståelse for, at vi nogle gange kan have brug for at få tingene forklaret to gange.

Det giver stor tryghed, at Charlotte kender vores firma rigtig godt. Hun får indimellem kendskab til følsomme oplysninger om både os og firmaet, så det betyder meget for os at have en revisor, vi har fuld tillid til.

Steen Olesen, Indehaver
Vig Lyngs VVS Aps

Det er meget vigtigt for mig at have en revisor, der har et indgående kendskab både til mit firma og til mig som person – og det har Charlotte Danielsen. Hun gør mig tryg, og det er en tryghed, der betyder meget for mig.

Herudover er Charlotte fagligt dygtig. Blandt andet gjorde hun en stor indsats, da jeg skulle sælge min tidligere forretning til en kapitalkæde. Hun finder også svar på nogle af de spørgsmål, som falder lidt uden for en revisors almindelige arbejdsområde – og så forklarer hun tingene i et sprog, jeg forstår.

Gitte Worm, Optiker
Din Optiker, ApS

Kim Melin har været tæt knyttet til os, siden vi etablerede Gartneriet Masnedø for 20 år siden. Han har rådgivet os i forbindelse med opbygningen af virksomheden, og hans kendskab til gartneriet har hele vejen været en kæmpe fordel – det har været guld værd.

Ud over at hjælpe med traditionel rådgivning har Kim også hjulpet os med nogle meget komplekse opgaver indimellem, fx regler om afgifter i forbindelse med CO2-kvoter.

Vi har stor tillid til Kim, og samtidig respekterer han den måde, vi driver vores virksomhed på. Det er et gensidigt stærkt forhold.

Ole Olsen, adm. dir.
Gartneriet Masnedø

Kender du de nye regler for
iværksættere?
Tilmeld nyhedsbrev…

..og hør hvordan

Book et møde

Sådan starter vores nye samarbejde

  1. Du sender en email til info@danskrevision.dk, ringer til 59434800 eller udfylder kontaktformularen til højre
  2. Vi kontakter dig hurtigst muligt, gerne inden for 24 timer, for en mødeaftale
  3. Vi sætter kaffen over til en times gratis gennemgang af din virksomheds forhold – og en snak om perspektiverne i et samarbejde
  4. Vi udfærdiger et tilbud ud fra de oplysninger, vi har noteret
  5. Du modtager tilbudet og svarer
  6. Først hér starter vores samarbejde for alvor. Vi glæder os!