Dansk Revision
Skat og Moms

Hvem vil betale for meget i skat og afgifter?

”Ingen!” er svaret og derfor er et af de fremmeste mål at hjælpe din virksomhed med at optimere og styre skattegrundlaget eller bare den næste momsafregning.

Skattelovgivningen ændres ofte, og som lægmand kan det være nærmest umuligt at holde sig opdateret med nye regler og procedurer. Det er vi til gengæld og bliver det for komplekst og svært, er du ikke alene. Tværtimod.

Som medlem af det landsdækkende kædesamarbejde i Dansk Revision har du tilgang til nogle af landets skarpeste skatteeksperter, som kan stille deres dygtighed og indsigt til din rådighed.

Kontakt os også gerne, for at høre mere om, hvad Dansk Revision Ballerup kan hjælpe dig med i din nuværende situation.

Vi er altid klar til at tage en snak om dine drømme og behov. 

Kontakt mig for et møde

Få en ærlig, fremsynet og løsningsorienteret rådgivning, der passer til jeres behov, ønsker og udfordringer.

Landets dygtigste skatteeksperter

Når du kontakter din lokale afdeling i Dansk Revision – hvad enten det er i Holbæk, Odsherred eller Ballerup – bliver du mødt af et team, der ved, hvad der skal til for at leve op til nye, juridiske retningslinjer indenfor skat og moms.

Som en del af kæden Dansk Revision, har vi skatteeksperter tilknyttet, der er blandt landets dygtigste – både hvad angår dansk og udenlandsk skatterådgivning. Vi kan derfor altid finde en ekspert, der ved noget om lige præcis din situation.

Hos Dansk Revision har vi fokus på stærk faglig rådgivning, der er både langsigtet og proaktiv.

Når skattelovgivningen ændrer sig, skal du derfor ikke være nervøs.

Din revisor ved, hvad vedkommende taler om, og vi er altid opdateret, når det gælder skat og moms.

Hos os er målet altid at sikre dig bedre muligheder, end du havde, før du trådte ind ad vores dør.

Det er meget vigtigt for mig at have en revisor, der har et indgående kendskab både til mit firma og til mig som person – og det har Charlotte Danielsen. Hun gør mig tryg, og det er en tryghed, der betyder meget for mig.

Herudover er Charlotte fagligt dygtig. Blandt andet gjorde hun en stor indsats, da jeg skulle sælge min tidligere forretning til en kapitalkæde. Hun finder også svar på nogle af de spørgsmål, som falder lidt uden for en revisors almindelige arbejdsområde – og så forklarer hun tingene i et sprog, jeg forstår.

Gitte Worm, Optiker
Din Optiker, ApS

Jeg har kendt Kim Melin i mange år, og han har været min revisor, siden jeg etablerede virksomheden for 15 år siden.

Han har været med i både vanskelige og gode år, fx var han en meget stor hjælp under finanskrisen, da banken krævede, at vi tilrettede vores aktiviteter.

Det giver mig en tryghed, at jeg kender min revisor godt, og jeg ved, at jeg ikke bare er et nummer i rækken. Jeg stoler 100 procent på Kim, og han er altid med ind over, når vi fx skal investere i nyt materiel.

Rico Christensen, Indehaver
Rico’s TV Inspektion A/S

Jeg køber og sælger virksomheder og er meget tryg ved den sparring, jeg får af Henrik Brusgaard. Han rådgiver mig om investeringer, sambeskatning, selskabskonstruktioner og andre opgaver i forbindelse med forretningsudvikling.

Jeg får altid nogle svar og råd, som er til at forstå – Henrik er helt nede på jorden. Samtidig har han et stort netværk, som han gerne vil bringe i spil. Han er god til at skabe kontakt til interessante personer og bringe relevante emner på banen, når en virksomhed er til salg, eller hvis jeg ønsker at afhænde en virksomhed.

Dan Skau, Indehaver
VVS Installatør Poul Christensen A/S
Samt flere andre virksomheder

Kender du de nye regler for
iværksættere?
Tilmeld nyhedsbrev…

..og hør hvordan

Book et møde

Sådan starter vores nye samarbejde

  1. Du sender en email til info@danskrevision.dk, ringer til 59434800 eller udfylder kontaktformularen til højre
  2. Vi kontakter dig hurtigst muligt, gerne inden for 24 timer, for en mødeaftale
  3. Vi sætter kaffen over til en times gratis gennemgang af din virksomheds forhold – og en snak om perspektiverne i et samarbejde
  4. Vi udfærdiger et tilbud ud fra de oplysninger, vi har noteret
  5. Du modtager tilbudet og svarer
  6. Først hér starter vores samarbejde for alvor. Vi glæder os!